top of page
Clinique A Logo Blauw tekst.png

COSMETISCH ARTS KNMG

Met de beschermde titel ‘Cosmetisch Arts KNMG’ is er sinds 1 juli 2022 erkenning gekomen voor het vakgebied als Cosmetisch Arts. Vanaf deze datum mag niet iedere arts zich zomaar Cosmetisch Arts meer noemen. Je moet daar nu officieel bekwaam voor zijn. Deze erkenning is een mijlpaal.

 

Voor cliënten is het heel belangrijk om te weten dat ze nu geregistreerde Cosmetisch Artsen kunnen opzoeken. Het dringende advies is ook om je als consument alleen te laten behandelen door een arts die drager is van de beschermde titel. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief goede behandeling ondergaat die uitgevoerd wordt door een ervaren en bekwaam arts.

 

Bij Clinique A kan je terecht voor een veilige en kwalitatief hoogwaardige behandeling. Voor het verkrijgen van de titel ‘Cosmetisch arts KNMG’ ben ik namelijk beoordeeld op mijn intensieve nationale en internationale training en onderwijs, mijn ervaring in het vakgebied, mijn behandelvaardigheden, de hoeveelheid behandelingen die ik heb uitgevoerd en mijn protocollen en faciliteiten in de kliniek. Ik ben trots op deze titel omdat het staat voor wat ik belangrijk vind: kwaliteit, veiligheid en professioneel advies.

bottom of page